Vad ska man tänka på när man skaffat sina hammockdynor?

100-12-21271_SNär du väl skaffat hammockdynor till din hammock, vill du förstås att dessa ska hålla så länge som det bara går. Därför är det viktigt att tänka på vissa saker, för att detta ska bli verklighet, bland annat:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av hammockdynor

 

Att rengöra hammockdynorna så snabbt det går om de blir smutsiga

Annars har fläckar och liknande en tendens att bita sig in i materialet riktigt ordentligt, vilket kan göra eventuella fläckar jättesvåra att få bort i efterhand. Det är därför istället bättre att ta itu med dem med en gång. Så gör detta till en vana! Det kommer du att vara glad över i längden!

Att förvara dynorna på ett torrt och rent ställe vid dåligt väder och när de inte används

Detta skyddar dem nämligen, och gör att du inte behöver slita på dem genom att rengöra dem för jämnan och så vidare. De flesta skaffar någon slags förvaringsmöbel, om de inte har detta sedan tidigare, att lägga hammockdynorna i, under tidpunkter då de inte används. Detta kan vara ett bra alternativ. Givetvis kan det ändå hända då och då att de blir lite blöta eller liknande, men låt inte detta bli en vana!

Lägg inte dynorna på marken osv.

Detta kan också göra att de blir smutsiga, och behöver rengöras på ett aggressivt sätt, med anledning av detta, men de kan också gå sönder, få repor och så vidare. Så ha alltid dynorna i själva hammocken! Detta gör att även husdjur och liknande inte kommer åt dem lika lätt.